Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

A megrendelt termékek visszaigazolás után átvehetők személyesen a Westendben találtahó üzletünkben. Az üzletben lehetőség van készpénzzel illetve bankkártyával fizetni.
Üzletünk címe: 1062 Budapest, Váci út 1-3. Westend, Aluljárószint, Arany János kiskörút 14. Nyitvatartás: H-Szo: 10-20 óráig, V: 10-18 óráig

A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal, GLS vagy saját munkatársunk igénybevételével történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.
Szállítási mód: Futár szállítás a fent ismertetett módon.
 

Szállítási díj címre: 1 és 30.000 forint között:   1.190 forint
  30.000 forint felett:   ingyenes
Szállítási díj GLS csomagpontra: 1 és 30.000 forint között:   990 forint
  30.000 forint felett:   ingyenes

 

Szállítási díjak 20 kg alatti csomagokra érvényesek
20 kg feletti csomagok szállítási díjai egyedi megállapodás alapján történnek
Külföldre szállítás esetén egyéni ajánlat alapján történik az ár megállapítása.

A szállítástól elállás
Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.